srsken
logo500

Od samog osnivanja kompanije nesebicno investiramo znanje, energiju i kapital u osvajanje i usvajanje vrhunskih standarda. Rezultat tih napora jeste dobijanje brojnih standarda i sertifikata, koji su potvrda da smo veoma ozbiljni kada je rec o zaštiti potrošaca, naših radnika i životne sredine.

• ISO 9000 – sistem kvaliteta
• ISO 14000 – sistem za upravljanje zaštitom životne sredine
• ISO 22000 – sistem za upravljanje bezbednošcu hrane
• OHSAS 18000 – sistem za upravljanje bezbednošcu i zdravljem na radu 


Prvi u Srbiji smo certifikovani sistemom zaštite životne sredine u oblasti proizvodnje i prerade hrane. To govori u prilog tvrdnji da nam je izuzetno stalo do apsolutno svih aspekata koji se odnose na ZDRAVLJE. Cuvamo zdravlje prirode, i naših proizvoda, zdravlje kompanije, i kao rezultat svega toga – VAŠE ZDRAVLJE. Negujemo i pazimo prirodu, a ona nas za to višestruko nagraduje. Upravo tu nagradu odlucili smo da podelimo sa vama.

 

Vizija i Misija

VIZIJA

Biti regionalni lider u oblasti proizvodnje i prerade zdrave i organske hrane na osnovu vrhunskog kvaliteta ponuđenih prehrambenih proizvoda i usluga, kao i na osnovu prepoznatljivosti po dodatnoj vrednosti koju kroz partnerski odnos pružamo potrošačima i drugim privrednim subjektima.

MISIJA

Namera nam je da razvijemo poverenje u robne marke ZDRAVO I ZDRAVO ORGANIC i pod prepoznatljivom robnom markom razvijamo druge profitabilne poslove, da kontinuirano unapređujemo kvalitet proizvoda, usluga i celokupnog poslovanja u skladu sa potrebama potrošača, očekivanjima akcionara i zaposlenih, da postignemo takvu tržišnu i konkurentsku sposobnost koja omogućuje sigurno ostvarenje profita, uz održivi razvoj, zaštitu životne sredine, zaštitu zdravlja potrošača i zaštitu zdravlja i bezbednosti na radu.

 

Poslovna politika

Politika kvaliteta, zaštite zdravlja i bezbednosti na radu, zdravstveno bezbedne proizvodnje i zaštite životne sredine su sastavni deo poslovne politike ”Zdravo Organic”-a.

 

Ciljevi poslovne politike ostvarićemo kroz sledeće principe:
  1. Preduzeće će svojim korisnicima nuditi proizvode i usluge koji će biti zdravstveno bezbedni, vrhunskog kvaliteta koji će zadovoljiti i najviše zahteve korisnika.
  2. Neprestani rast proizvodnje i prerade organskih sirovina.
  3. Racionalizacija troškova poslovanja, povećanje efikasnosti i profitabilnosti poslovanja kroz stalnu motivaciju i obuku zaposlenih.
  4. Razvoj kapaciteta potencijalnih kooperanata i unapređenje poslovnih odnosa sa njima, u skladu sa principima pravilne poljoprivredne proizvodnje.
  5. Razvojne i investicione aktivnosti vršiće se u skladu sa principima očuvanja životne sredine, zdravstvene bezbednosti potrošača i zdravlja i bezbednosti na radu, uz stalno praćenje najnovijih naučnih dostignuća.
  6. Zaštita zdravlja i bezbednosti na radu, kao i zaštita životne sredine i zaštita zdravlja potrošača je čvrsto opredeljenje rukovodstva, što podrazumeva dosledno poštovanje zakonskih odredbi i integrisanog sistema upravljanja.
  7. Stalno razvijanje svesti i povećanje odgovornosti zaposlenih u oblasti kvaliteta, zdravlja i bezbednosti na radu, zaštiti životne sredine i zaštiti zdravlja potrošača su osnovni principi poslovanja “Zdravo Organic”-a na svim nivoima preduzeća. U tom smislu rukovodstvo će neprestano preduzimati preventivne mere radi smanjenja rizika od povređivanja za zaposlene i smanjenja negativnih uticaja na životnu sredinu.
  8. Razvijanje svesti o korporativnoj pripadnosti i odgovornosti zaposlenih.
  9. Stalno praćenje i preispitivanje dostignutog nivoa kvaliteta poslovanja, proizvoda i usluga i njihovo kontinuirano unapređenje postavljanjem integrisanog menadžment sistema.
  10. Odgovornost za primenu ove politike je radna obaveza svih zaposlenih u preduzeću.

U Selenči dana 23.02.2010.

logo-kvaliteti

 

Copiright © 2012 Zdravo Organic d.o.o. | webmail